ایرانی ها جزو 10 رتبه اول از نظر داشتن تجربه عاطفی منفی هستند
مقصود فراستخواه در گفت وگو با اسمارت تیم ادامه می دهد: برخی از این شاخص ها عبارتند از امنیت و ایمنی، محیط زیست، آموزش، سلامت، شرایط زندگی، کیفیت اقتصادی و همچنین سرمایه اجتماعی، سرمایه اجتماعی همان اعتماد به نهادها، سیاست های کشور، پول ملی، اعتماد به یکدیگر است، درآخرین گزارش رتبه شاخص کامیابی ایران از 167 کشور 126 است، که اصلاً رتبه خوبی نیست. در همین شاخص مشخص است که اعتماد در ایران وضعیت خوبی ندارد.
این جامعه شناس ادامه می دهد: نشانه های نگران کننده ای در این جامعه وجود دارد، مثلاً اختلافات طبقاتی در این جامعه خیلی زیاد شده است. به شاخص ضریب جینی توجه کنیم، این ضریب نشان دهنده شکاف طبقاتی است، در سال 1357 ضریب جینی در ایران 50 درصد بود، حتی یکی از علل انقلاب 57 همین شکاف طبقاتی در آن سال ها بود. اما امروز براساس گزارش های جهانی ضریب جینی در ایران به بالای 40 درصد رسیده است، درحالی که این ضریب در عراق حدود 30 درصد است یا در مجارستان 29 درصد است، بنابراین ضریب جینی بالا در ایران سبب مخدوش شدن انسجام و همبستگی اجتماعی می شود.
فراستخواه ادامه می دهد: نشانه نگران کننده دیگر وضعیت عاطفی ایران است. موسسه گالوب یکسری پیمایش هایی دارد با عنوان گزارش جهانی احساسات، آن ها به طور میدانی بررسی می کنند یک شهروند در 24 ساعت گذشته چقدر تجربه عاطفی منفی یا مثبت داشته است، آخرین گزارش گالوب دراین باره نشان می دهد ایرانی ها جزو 10 رتبه اول از نظر داشتن تجربه عاطفی منفی هستند. گزارش های زندگی روزمره هم نشان می دهند که مردم سر کوچکترین موارد با یکدیگر دعوا می کنند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ایرانی ها جزو 10 رتبه اول از نظر داشتن تجربه عاطفی منفی هستند" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ایرانی ها جزو 10 رتبه اول از نظر داشتن تجربه عاطفی منفی هستند"، کلیک کنید.