طرز تهیه
-
گردشگری و اقامتی
نان شور تموشی: راهنمای کامل پخت، طرز تهیه و تاریخچه
نان شور تموشی نان شور تموشی، یه نون تابه ای نازک و بی نظیره که عطر و طعم جنوب رو می بره سر سفره هاتون. این نون خوشمزه که با سس های محلی مهیاوه و سوراغ مزه دار میشه، یه…
-
گردشگری و اقامتی
خورشت آلو ساری: طرز تهیه غذای اصیل و محبوب مازندران
خورشت آلو، غذای خوشمزه و محبوب شهر ساری خورشت آلو ساری، با طعم ملس و عطر دلنشینش، یکی از محبوب ترین و اصیل ترین غذاهای شهر ساری و استان مازندران است که در مهمانی های مجلسی و دورهمی های خانوادگی،…
-
گردشگری و اقامتی
آبگوشت دو گوله دودار | معرفی و طرز تهیه غذای اصیل لرستان
آبگوشت دو گوله دودار، از غذاهای اصیل لرستان آبگوشت دو گوله دودار یک غذای سنتی و لذیذ است که ریشه های عمیقی در فرهنگ غنی استان لرستان دارد. این آبگوشت که به آبگوشت کشک لری هم معروف است، با طعم…
-
گردشگری و اقامتی
تیرامیسو (Tiramisu) – طرز تهیه کلاسیک و اصیل ایتالیایی آسان
تیرامیسو (Tiramisu) تیرامیسو، این دسر ایتالیایی دوست داشتنی، ترکیبی جادویی از قهوه، پنیر خامه ای ماسکارپونه، بیسکویت های لیدی فینگر و پودر کاکائو است که با هر قاشق، شما را به اوج لذت می برد. کمتر کسی پیدا می شود…