چرا باید کف روی برنج را بگیریم؟

احتمالا شما هم شنیدید که باید کف هایی که بر روی برنج تشکیل میشود را بردارید و نباید اجازه بدهید که این کف ها باقی بمانند. ولی سوال اصلی اینجاست که چرا باید کف روی برنج را بگیریم؟ برای همین ما در اینجا قصد داریم تا جواب کاملی را برای این سوال به شما بدهیم و حتی میخواهیم تا دلیل کف کردن را هم بررسی کنیم.

چرا باید کف روی برنج را بگیریم؟

https://kharideberenj.ir/

چرا برنج کف میکند؟

شما برای اینکه متوجه شوید که چرا باید کف روی برنج را بگیریم ابتدا باید دلیل کف کردن برنج را متوجه شوید تا به خوبی بتوانید دلیل برداشتن آن را هم درک کنید.

واقعیت این است که دلیل کف کردن برنج به این خاطر است که به خوبی آن را نشستید!

در مراحل اصولی از پخت برنج که سایت کیبو هم در پست نکات پخت برنج به آن اشاره کرد شما حتما باید قبل از هر کاری ابتدا برنج را چندین بار بشورید. اگر دقت کرده باشید وقتی که آب را در داخل ظرفی که برنج خام قرار دارد بریزید رنگ آب تا حدودی کدر میشود. شما باید مراحل آب ریختن در ظرف برنج خام و خالی کردن آن را تا زمانی که رنگ آب داخل برنج شفاف شود ادامه دهید.

 البته که بعد از شستن برنج باید آن را به مدت یک الی دو ساعت هم خیس بدهید.

البته که در بین این دو مورد مورد اول که نشستن یا به خوبی نشستن برنج است میتواند دلیل محکم تری برای کف کردن برنج باشد.

ولی خب باید این موضوع را هم اضافه کنیم که برنداشتن کف برنج مشکلی در سلامتی به وجود نمی آورد. چون شما با شستن برنج علاوه بر اینکه آلودگی ها را از بین جدا میکنید مقداری از نشاسته برنج هم کاسته میشود. درواقع این کف ها همان نشاسته های برنج هستند.

 

آیا حتما باید کف روی برنج را برداریم؟

خیلی از افراد اعتقاد دارند که نیازی به برداشتن کف هایی که روی برنج تشکیل میشود نیست. چون همانطور که در بالاتر هم گفتیم این کف ها ضرر ندارد و همان نشاسته های داخل برنج هستند که به شکل کف ظاهر شدند.

حتی گفته میشود که این کف ها حاوی یکسری موادهای مغذی مثل فسفر و ویتامین های خانواده B هستند که با برداشتن آنها یعنی مقدار زیادی از همین مواد مغذی و ویتامین ها را هم برداشتید.

ولی خب چرا پس خیلی از افراد اعلام میکنند که باید کف روی برنج را بگیرند؟

دلیل آن مرتبط به ظاهر برنج میشود!

اگر شما کف روی برنج را نگیرید ممکن است که برنج شما شل یا شفته شود؛ یعنی چسبندگی برنج را زیاد میکند و ممکن است آن ظاهر دون دون شده ای که مدنظرتان است رخ ندهد.

از سمت دیگر برداشتن کف روی برنج باعث سفیدتر شدن برنج نیز میشود.

 

آیا نوع برنج بر روی کف کردن هم تاثیر دارد؟

نه؛ تفاوتی ندارد که شما چه نوع برنجی را طبخ میکنید. در هر صورت باید بدانید که امکان کف کردن برنج وجود دارد.

البته که طبق توضیحات بالاتر کف روی برنج مرتبط با نشاسته برنج میشود. پس هر مقدار که نشاسته یک برنج بیشتر باشد احتمال اینکه کف کند هم افزایش پیدا میکند.

 

آخر کف روی برنج را برداریم یا برنداریم؟

واقعیت را بخواهید این موضوع کاملا سلیقه ای است؛ طبق توضیحات متوجه شدید که کف برنج هیچ مشکلی را برای سلامتی ندارد. ولی اگر ظاهر برنج برای شما اهمیت دارد میتوانید کف روی برنج را بردارید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7288993/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D9%81-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%87

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چرا باید کف روی برنج را بگیریم؟" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی, کسب و کار ایرانی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چرا باید کف روی برنج را بگیریم؟"، کلیک کنید.