اسبقیان:برنامه وزارتخانه مبارزه با فساد است

اسبقیان:برنامه وزارتخانه مبارزه با فساد است

به گزارش خبرگزاری اسمارت تیم؛ در این نشست ابتدا محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش بازدید اخیر دکتر پزشکیان از وزارت ورزش و بیان نکات مهم از سوی رییس جمهور در جمع مسیولین این وزارتخانه و کمیته ملی المپیک را نشانه توجه دولت چهاردهم به ورزش عنوان کرد. تهرانی همچنین تاکید کرد: انتظار داریم نظرات رییس جمهور محترم مورد توجه وزیر ورزش قرار گیرد تا با برنامه ریزی دقیق و اصولی و حرکت در راستای چشم انداز مورد نظر نتایج قابل قبولی را طی بازی های آسیایی “ناگویا” و المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس کسب کنیم
در ادامه این نشست اعضای کارگروه ورزش  پرسش ها نقطه نظرات و دغدغه های خود را در ارتباط با مواردی چون لزوم ایجاد تغییرات در اساسنامه فدراسیون ها اصلاح آیین نامه انتخابات لزوم ایجاد وحدت رویه و ممانعت از هر گونه اقدام جهت مهندسی انتخابات موضوع سرپرستی در فدراسیون ها پی گیری آمایش سرزمینی ورزش برنامه ریزی و هدفگذاری جهت ارتقا جایگاه ورزش طی بازی های آسیایی آینده و المپیک ۲۰۲۸  مبارزه قاطعانه با فساد در ورزش  اعمال نظارت برعملکرد فدراسیون ها و مواردی از این دست بیان کردند.
  معاونت ورزشی و توسعه قهرمانی وزارت ورزش سختران بعدی این نشست بود که در پاسخ به دغدغه های کارشناسان حاضر در این نشست از تلاش و اهتمام وزارت ورزش جهت پیشبرد اهداف و برنامه ها خبر داد.
اسبقیان در همین راستا خاطرنشان کرد: یقین دارم نقطه نظرات و دغدغه های اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی از سر دلسوزی و در راستای حمایت از کلیت ورزش بیان می شود.  طرح مواردی که چه بسا طی چند دهه حضور اینجانب در ورزش دغدغه اصلی خود من هم بوده است.  اخلاق مداری مبارزه با فساد رعایت عدالت و قانونمندی اصولی است که همواره سعی کردم به آنها پایبند باشم.  شهادت می دهم دکتر دنیا مالی و مهندس کیومرث هاشمی وزرای فعلی و پیشین ورزش نیز با جدیت و دقت همین موارد را رعایت می کردند. در واقع فلسفه زندگی ما مبتنی بر رعایت اخلاق است و این امر در ورزش اهمیت ویزه ای دارد. کمتر از یک سال قبل به عنوان معاونت قهرمانی وزارت ورزش حکم گرفتم در آن مقطع ۱۸ فدراسیون با سرپرست اداره می شد که با حمایت و تاکید وزیر وقت ورزش و تداوم آن توسط دکتر دنیا مالی انتخابات ۱۶ فدراسیون را بدون حرف و حدیث برگزار کردیم . بگذریم از اینکه برخی به غلط نوشتند فلانی به واسطه تخلفات صورت گرفته در برگزاری انتخابات برخی فدراسیون ها دادگاهی خواهد شد! حال آنکه تخلفی در کار نبوده و  بیان چنین مواردی آن هم از یک منبع رسمی جای تعجب داشت. مسئله کاملا طبیعی است و سازمان بازرسی به حکم وظیفه خواهان توضیحات در خصوص پاره ای ابهامات شده بود که ما هم توضیحات لازم را ارائه کردیم. بنا بر این نه تفهیم اتهامی در کار بوده و نه دادگاهی در کار است.
طی دوران خدمت در دستگاه ورزش به عنوان کارمند معمولی مدیر کل و دیگر مسئولیت هایی که در وزارت ورزش داشتم هیچ نقطه منفی در کارنامه ام نبوده و همواره تلاش کردم عدالت را رعایت کنم. در تمام انتخاباتی که برگزار کردم نه کسی متوجه شد به چه کسی رای دادم و نه من از کسی پرسیدم به چه کسی رای داده  الحق و الانصاف مهندس هاشمی و دکتر دنیا مالی هم از من نپرسیدند به کدامیک از نامزدها رای دادم.

وی افزود:همه ما باید پایبند قانون باشیم. وقتی دیوان عدالت رای به درستی انتخابات سوارکاری داده ما هم ملتزم به قانون هستیم. در ارتباط با بولینگ و بیلیارد مطابق بخشنامه معاون اول رییس جمهور اگر پس از یک ماه جواب استعلام وصول نشود مطابق بخشنامه معاون اول رییس جمهور مثبت تلقی می شود و انتخابات برگزار می شود. این امر در ارتباط با فدراسیون مذکورانجام شد. عده ای انتقاد می کنند چرا برخی انتخابات به تعویق می افتد اطمینان داشته باشید در این رابطه مواردی هست که ما را ناگزیر می کند به جهت رعایت آن موارد و برگزاری انتخابات بدون شک و شبهه کوتاه زمانی تامل کنیم.
معاون توسعه قهرمانی وزارت ورزش در ارتباط با گماردن سرپرست در راس فدراسیون ها و بازتاب  این امر تصریح کرد: قانون حکم می کند تحت شرایطی می توان برای فدراسیون ها سرپرست تعیین کرد از جمله اینکه رییس فدراسیون سه ماه غیبت داشته باشد یا فوت کند.

همچنین اگر رییس فدراسیون استعفا کرده باشد یا پس از پایان چهار سال مراجع نظارتی نسبت به ادامه کار وی نظر مثبت نداشته باشند.

در صورت بروز این موارد سرپرست موقت تعیین می شود تا مقدمات انتخابات و تعیین رییس جدید را فراهم کند. دوره سرپرستی هم کوتاه خواهد بود و سرپرست طی این مدت حق عزل و نصب و حضور در انتخابات را ندارد. از آنجایی که برگزاری انتخابات عادلانه یک اصل است لذا باید تلاش کنیم تا این امر به عینه محقق شود. بدیهی است اگر تمام امکانات در اختیار یک نفر باشد و دست او برای چیدمان نفرات مجمع باز باشد نقض انتخابات عادلانه خواهد بود.

فکر می کنم نیاز باشد کارگروهی متشکل از کارشناسان اساسنامه فدراسیون ها و آیین نامه انتخابات را مورد بازنگری قرار دهند. تعدادی از فدراسیون ها ادعا می کنند اساسنامه مستقل دارند در حالیکه این اساسنامه ها بدون نظر وزارت ورزش تنظیم شده است. برخی از  همین فدراسیون ها دوست دارند انتخابات خود را نه با اساسنامه مصوب دولت و هماهنگی وزارت ورزش بلکه با هماهنگی فدراسیون جهانی برگزار کنند. از آنها خواستیم یک نسخه از اساسنامه ادعایی خود را به وزارت ورزش ارسال کنند اما هنوز این کار را انجام نداده اند. سئوال من این است که آیا این فدراسیون ها نباید با مسئولین بالا دستی هماهنگ باشند؟
اسبقیان در پاسخ به این پرسش که با توجه به مدال آوری تنها دو رشته در المپیک راهبرد مسئولین ورزش برای برون رفت از این وضعیت چیست تاکید کرد: برای این منظور برگزاری جلسات تخصصی مشترک با مسئولین کمیته ملی المپیک در دستور کار قرار گرفته ستاد رشته های پایه و پر مدال را هم تشکیل داده ایم. آمایش سرزمینی را هم با جدیت دنبال می کنیم. انجام همه این موارد برنامه ریزی شده تا بتوانیم غیر از رشته هایی که همواره  مدال کسب می کنیم در سایر ورزش ها هم به مدال برسیم. قبلا هم تاکید کرده ام حضور ما باید در المپیک لس آنجلس قدرتمندانه باشد و در آنجا شاهد کسب مدال های خوش رنگ و برافراشته شدن پرچم مقدس کشورمان باشیم.

وی در پایان تاکید کرد: طی چند دهه حضور در عرصه ورزش همواره تلاش کردم مانع بروز فساد باشم.  در وزارت ورزش هم نسبت به مبارزه با فساد اعتقاد راسخ وجود دارد. مبارزه با دوپینگ خط قرمز ورزش است و در اینکه  اشاعه مبانی فرهنگی موجب ارتقا اخلاق در ورزش می شود تردیدی نیست. همه این موارد در کنار توجه به امور فنی رشته های مختلف پیشرفت ورزش را تضمین خواهد کرد.

لازم به ذکر است در خلال این نشست دکتر علیرضا زندی( فرزند پهلوان عباس زندی) و سرمربی تیم کشتی ناشنوایان که به عنوان مهمان در جلسه حضور داشت. گزارشی از چگونگی آماده سازی قهرمانان این رشته در آستانه اعزام به دهمین دوره بازی های آسیایی مالزی ارائه کرد. وی در همین راستا با اشاره به امکان کسب ۴ تا ۵ مدال طلا توسط قهرمانان ناشنوای کشورمان از تیم های قزاقستان هندوستان مغولستان و ژاپن به عنوان رقبای کشورمان یاد کرد و از حضور وزیر ورزش در جمع اردونشینان و وعده پرداخت جوایز برابر به مدال آوران ناشنوا قدردانی کرد.

257 251

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اسبقیان:برنامه وزارتخانه مبارزه با فساد است" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اسبقیان:برنامه وزارتخانه مبارزه با فساد است"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه