نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی
بهفر عنوان کرد؛
سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از نظارت بهداشتی بر کارگاه های کوچک تولید کننده فرآورده های غذایی خبر داد.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری اسمارت تیم، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده های سلامت محور اقدام می کنند.
وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضایی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می شود.
بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده های غذایی مسیول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسیول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می شود.
وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه های مورد تایید سازمان غذا و دارو ارایه می دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت های ما رصد می شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی"، کلیک کنید.