بهترین زمان مصرف دمنوش بابونه برای لاغری
بابونه گیاهی معطر است که به ارتفاع حدود 30 سانتی متر و گاهی تا 60 سانتی متر رشد می کند. برگ های بابونه کوچک و دارای بریدگی های باریک و نامنظم و پوشیده از کرک است. گل بابونه در یک سطح و در انتهای ساقه و در تابستان رشد می کند. گلبرگ های گل بابونه به رنگ سفید در اطراف و گل های زرد در قسمت وسط قرار دارند. نوعی از بابونه وجود دارد به نام بابونه گاوی یا بابونه اروپایی که یکی از گیاهان دارویی است که در درمان میگرن و بعضی بیماری های التهابی مورد استفاده قرار میگیرد. در این مطلب از غفاری دایت به خواص بابونه برای معده، چای بابونه و معده، چای سبز دکتر بیز برای لاغری ، طبع چای بابونه، طرز تهیه دمنوش بابونه و در نهایت عوارض بابونه می پردازیم.
مهم ترین خواص بابونه چیست؟
گل بابونه به راحتی توسط گلبرگ های سفیدش و عطر تندی که دارد، قابل تشخیص است و دارای خواص درمانی فوق العاده ای است از جمله آن ها می توان به مقابله با افسردگی و اضطراب، تقویت هضم غذا، کاهش درد و التهاب، درمان سرطان، رهایی از احتقان، کمک به داشتن پوست سالم، کاهش حلقه های تیره در اطراف چشم، روشن کردن پوست، کمک به داشتن لثه ها و دندان های سالم ، جلوگیری از بروز مشکلات قلبی،رهایی از مشکلات قاعدگی، درمان سوزش و خراش، ضد حساسیت، ضد میکروب، موثر در برابر سردرد های میگرنی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به دیابت، آرامش اعصاب و رفع بی خوابی، تسکین درد عضلات و مفصل، حفظ و سلامت در هنگام و درمان سرماخوردگی و گلودرد اشاره کرد.
خواص بابونه برای معده
بابونه خواص درمانی بسیار زیادی دارد که یکی از آن ها خواص بابونه برای معده است. درمان گاستریت (التهاب معده) و زخم معده از خواص بابونه برای معده است. بابونه دارای خواص ضدالتهابی و ضداسپاسم قوی است و از همین طریق در درمان زخم معده موثر است.
چای بابونه و معده
خوردن چای غلیظ بابونه می تواند به درمان زخم معده و ورم معده کمک کند. 4 قاشق چای خوری بابونه را با یک لیوان آب جوش به مدت 10 دقیقه دم کنید و قبل از صبحانه بنوشید و سپس در رخت خواب به پشت دراز بکشید؛ بعد از 15 دقیقه می توانید صبحانه خود را میل کنید.
خوردن چای غلیظ بابونه را به مدت دو هفته و به صورت منظم ادامه دهید تا تاثیر آن را در درمان زخم و ورم معده خود ببینید.
خواص دمنوش بابونه برای لاغری
چای بابونه به طور موثری در و کاهش اشتها موثر است. چای بابونه به تنهایی باعث کاهش وزن نخواهد شد، اما اگر با یک مناسب و منطقی و ورزش منظم همراه شود، سبب چربی سوزی می شود و به لاغریرو کاهش وزن کمک می کند. چای بابونه حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان است. چای بابونه سوخت و ساز بدن را افرایش می دهد و هضم غذا را بهبود می بخشد.
هضم بهتر و سریع تر غذا باعث افزایش کارایی دستگاه ادراری و در نتیجه افزایش حجم ادرار می شود. بهبود دستگاه گوارش به دفع چربی ها کمک می کند. برای بررسی چای بابونه و تاثیر آن در لاغری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
از مهم ترین خواص دمنوش شاهتره مصفی خون کمک به کاهش اشتها است. چای بابونه یک داروی طبیعی برای کنترل اشتها است و این کار را از طریق ترشح سروتونین انجام می دهد. همچنین نوشیدن چای بابونه به صورت روزانه کاهش انسولین را به دنبال دارد. نوشیدن چای بابونه مقاومت سلول ها به انسولین را کاهش می دهد و از این طریق غیر مستقیم به لاغری کمک می کند. برای بهره بردن از این خاصیت چای بابونه و کمک گرفتن برای لاغری از این چای، کافی است قبل از هر وعده غذایی یک فنجان از چای بابونه را بنوشید.
خواص بابونه برای افزایش ترشح شیره گوارشی
شیره گوارشی به هضم و تجزیه غذاهای مصرفی کمک می کند و برای کاهش وزن ضروری است.
خواص بابونه برای کمک به بهبود خواب
داشتن خواب با کیفیت و کافی از عوامل مهم در کاهش و کنترل وزن است. در صورت نداشتن خواب کافی بدن برای بیدار ماندن به دنبال راه های اضافی می گردد که یکی از آن ها استفاده از غذای اضافی است. خواص بابونه به بدن کمک می کند تا خوابی آرام و راحت داشته باشد. همانطور که گفتیم سروتونین اشتها را کاهش می دهد و خواب کافی باعث افزایش سروتونین می شود در نتیجه سبب کاهش اشتها و مهار حملات گرسنگی بی موقع شده و به لاغری کمک می کند.
خواص بابونه برای کمک به هیدراته شدن بدن
هیدراته شدن بدن یکی از عواملی است که به لاغری و کمک می کند. یکی از مواردی که به هیدراته شدن بدن کمک می کند چای بابونه است.
خواص بابونه برای کاهش استرس و لاغری
استرس و افزایش وزن ارتباط مستقیمی دارند. اسرس و عوامل عصبی تاثیر مهمی بر روی دستگاه غدد درون ریز دارند. استرس زیاد توازن هورمون های بدن را به هم می ریزد و سبب ترشح هورمون کروتیزول(هورمون استرس) می شود. این موضوع سبب کاهش متابولیسم و افزایش اشتها و در نتیجه افزایش وزن می شود. چای بابونه با استری مقابله کرده و سبب آرامش و راحتی شما می شود.
طبع چای بابونه و چند دمنوش خوشمزه
طبع چای بابونه ویا همان طبع بابونه از نظر طب سنتی گرم و خشک است و از تقویت کننده های تلخ به حساب می آید. مصلح بابونه عسل و انار است و متخصصان طب سنتی توصیه می کنند برای کاهش عوارض بابونه آن را همراه با عسل یا انار میل کنید. همچنین در صورتی که فرد مزاج گرمی داشته باشد، به دلیل گرم بودن طبع بابونه، مصرف این گیاه می تواند سبب ایجاد حساسیت در فرد شود.
طرز تهیه دمنوش بابونه
بابونه بسیار پرخاصیت است و خواص درمانی متفاوتی دارد. دمنوش بابونه به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و از همین رو این دمنوش برای سرماخوردگب و آنفولوانزا مفید است. دمنوش بابونه یک آرامبخش طبیعی است و می تواند به شما کمک کند تا خوابی آرام و راحت داشته باشید.
- دمنوش بابونه با عسل و لیمو: بابونه خشک شده را در فنجان ریخته و روی آن آب جوش بریزید و اجازه دهید برای 3 دقیقه دم بکشد، برای اینکه بهتر و سریع تر دم بکشد در آن را بگذارید. اگر در مقادیر بیش تر نیز می خواهید استفاده کنید، مقدار بیشتری بابونه را همراه با آب جوش در قوری بریزید و بعد با کمک چای صاف کن دمنوش را در فنجان ریخته و میل کنید. برای طعم بهتر می توانید عسل یا آب لیموی تازه نیز به این دمنوش پرخاصیت اضافه کرده و میل کنید.
- دمنوش بابونه و بهارنارنج: یک قاشق چای خوری بابونه + یک قاشق چای خوری بهارنارنج + یک قاشق چای خوری عرق بهار نارنج را در یک قوری می ریزیم و روی این ترکیب آب جوش می ریزیم. قوری رو بر روی کتری درحال جوش می گذاریم تا خوب دم بکشد. 5 تا 7 دقیقه برای دم کشیدن آن کافی است. سپس دمنوش را در فنجان ریخته و میل کنید.
- دمنوش بابونه و دارچین: یک قاشق مرباخوری بابونه خشک را همراه با دارچین در یک لیوان آب جوش بریزید و برای دم کشیدن این دمنوش از حرارت غیر مستقیم باید استفاده کنید، آن را بر روی بخار کتری و یا سمار قرار دهید. ده دقیقه زمان لازم است، تا دم بکشد، سپس دمنوش را با چای صاف کن صاف کنید و آن را در فنجان ریخته و میل کنید. توجه داشته باشید که در هنگام استفاده از بابونه و دارچین برای این دمنوش باید نسبت بابونه به دارچین 70 به 30 باشد، یعنی از بابونه به مقدار بیشتر از دارچین استفاده شود. از آن جا که طبع بابونه و دارچین هر دو گرم است، مصرف این دمنوش به افراد گرم مزاج توصیه نمی شود.
توجه کنید که در مصرف دمنوش بابونه زیاده روی نکنید؛ زیرا باعث ناراحتی معده و اسهال می شود. همچنین اگر باردار هستید برای مصرف این دمنوش با دکتر خود مشورت کنید.
بابونه برای چه افرادی مضر است
گروه های زیر باید از مصرف بابونه اجتناب کنند، مگر اینکه پزشک توصیه دیگری داشته باشد:
- افراد با سابقه آلرژی شدید، به ویژه به گرده ها: بابونه ممکن است به گرده گیاهان دیگر آلوده شده باشد، بنابراین می تواند باعث واکنش آلرژیک شود.
- افرادی که قبلاً واکنش آلرژیک، حتی خفیف، به محصولات بابونه داشته اند: آنها باید از مصرف بابونه اجتناب کنند، زیرا واکنش های آلرژیک می تواند با گذشت زمان بدتر شود.
- نوزادان و کودکان بسیار خردسال: چای بابونه، مشابه عسل و برخی محصولات طبیعی دیگر، ممکن است به هاگ های بوتولیسم آلوده باشد. بیشتر بزرگسالان سالم می توانند با عفونت مبارزه کنند، اما نوزادان ممکن است نتوانند. بسیاری از پزشکان به نوزادان و کودکان خردسال توصیه می کنند از مصرف عسل خودداری کنند و همچنین باید از مصرف محصولات بابونه اجتناب کنند.
همچنین استفاده از بابونه به عنوان جایگزینی برای درمان های پزشکی اثبات شده بی خطر نیست. اگر کسی دارویی مصرف می کند، باید از پزشک خود در مورد تداخلات احتمالی با چای بابونه سوال کند.
چای سبز یکی از نوشیدنی های محبوب است که به عنوان یک دمنوش سالم و غنی از آنتی اکسیدان ها شناخته می شود. به منظور افزایش خواص چای سبز با علف لیمو قاشقی ، برخی تولیدکنندگان به ارایه محصولاتی با ترکیبات گیاهی متنوع می پردازند. یکی از محصولاتی که در این زمینه مورد توجه قرار گرفته، دمنوش چای سبز با علف لیمو قاشقی دکتر بیز است. برای تولید این محصول از ترکیب چای سبز با دمنوش علف لیمو استفاده شده است که خواص بسیاری برای سلامتی دارد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بهترین زمان مصرف دمنوش بابونه برای لاغری" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بهترین زمان مصرف دمنوش بابونه برای لاغری"، کلیک کنید.