کمال تبریزی مدیران جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی کرد
به گزارش خبرگزاری اسمارت تیم از روابط عمومی جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی، مدیران جدید بخش های مختلف این رویداد سینمایی با نظر کمال تبریزی دبیر جشنواره، محمدحسین رجبی دوانی رییس شورای سیاست گذاری و مهدی حیدری مدیر جشنواره و قایم مقام شورای سیاست گذاری به ترتیب زیر منصوب شدند:
ابوالفضل جلیلی (مشاور عالی و عضو شورای سیاست گذاری جشنواره)، مسعود نجفی (دبیر اجرایی)، حمید قمری (مدیر هماهنگی و دبیر شورای سیاست گذاری)، فرید حیدری (مدیر امور اداری و مالی و عضو شورای سیاست گذاری)، سمیه علیپور (مدیر روابط عمومی و رسانه)، مهرداد سلیمانی (مدیر دبیرخانه و مدیر فنی)، حمیدرضا بیدقی (مدیر هنری)، وحید رونقی (مدیر ارتباطات و برنامه های جنبی)، سید کاظم میرزاده (مدیر پشتیبانی)، هیلا سادات جاوید (مشاور و کارشناس حقوقی) و پدرام پاک آیین (مشاور رسانه ای).
پیش ازاین فرهاد قایمیان، بازیگر سینما، تلویزیون و تیاتر به عنوان مشاور عالی و آرش زینال خبری، مدیر تولید، تهیه کننده و مجری طرح سینما و تلویزیون، به عنوان مشاور هنری جشنواره معرفی شدند.
نگاه کوتاه به پیشینه مدیران جدید جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی:
ابوالفضل جلیلی، کارگردان، فیلمنامه نویس و تدوینگر یکی از معتبرترین فیلمسازان ایرانی در سینمای جهان به شمار می رود. او سازنده فیلم های تحسین شده «گال»، «رقص خاک»، «دان»، «دلبران» و «حافظ» است که در جشنواره های بین المللی حضور پررنگی داشتند و موفق به کسب جوایز شدند. جلیلی در نوامبر 2008 در بخش ویژه سی امین دوره جشنواره سه قاره در فرانسه مورد تجلیل قرار گرفت.
مسعود نجفی دانش آموخته رشته مطالعات فرهنگی و رسانه در مقطع کارشناسی ارشد است. او در دو دهه گذشته علاوه بر فعالیت مستمر رسانه ای به عنوان خبرنگار، سردبیر و مدیرمسیول، به مدت هفت سال مدیریت روابط عمومی جشنواره فیلم فجر را عهده دار بود و چهار سال نیز به عنوان مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی فعالیت داشت. تالیف کتاب های سینمایی ازجمله «مرور 30 سال جشنواره فیلم فجر»، ساخت بیش از 10 فیلم مستند، تهیه و کارگردانی چند برنامه تلویزیونی و… از دیگر سوابق اوست.
حمید قمری، کارشناس ارشد مهندسی صنایع و مدیرکل حوزه ریاست، امور استان ها و روابط عمومی بنیاد ایران شناسی است. او سابقه مدیریت در حوزه های طرح و برنامه ریزی، خدمات علمی، چاپ و انتشارات و اطلاع رسانی را دارد.
فرید حیدری دانش آموخته مقطع دکترا مدیریت رسانه، نویسنده، مدرس دانشگاه، پژوهشگر رسانه و هوش مصنوعی، مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری فصل هنر (موسسه طراح و برگزارکننده جشنواره) رییس هییت مدیره موسسه سینمایی موج تماشا، مدیرمسیول چندین رسانه خبری آنلاین و مکتوب و مدیرمسیول یک موسسه مطبوعاتی است. او به عنوان تدوینگر، مجری و گزارشگر ساخت و تولید چند فیلم مستند و نماهنگ و فعالیت در واحد تولید صداوسیما را در کارنامه خود دارد.
سمیه علیپور از سال 1381 فعالیت در رسانه را آغاز کرد. او در دو دهه گذشته علاوه بر حضور مستمر در مطبوعات، مدیریت روابط عمومی جشنواره جهانی فیلم فجر، سردبیری چهار دوره کتاب جشنواره جهانی فیلم فجر، سردبیری چهار دوره کتاب بازار جشنواره جهانی، سردبیری دو دوره بولتن جشنواره ملی فیلم فجر، دبیری ستاد خبری جشنواره ملی فیلم فجر، دبیری بولتن جشنواره فیلم کودک و نوجوان را بر عهده داشت.
مهرداد سلیمانی دانش آموخته رشته کامپیوتر و رشته سینماست و کارگردانی، تصویربرداری و تدوین بیش از 100 فیلم کوتاه و نیمه بلند داستانی و مستند را در کارنامه دارد. سلیمانی در سال های اخیر مدرس دانشگاه علمی کاربردی و مدیر فنی و اجرایی بیش از 30 جشنواره ملی و بین المللی بوده و سابقه داوری در دوره های مختلف جشنواره های ملی و بین المللی فیلم کوتاه را دارد. برگزاری بیش از 50 کارگاه آموزشی در زمینه مبانی سینمای دیجیتال در جشنواره های سینمایی و مراکز آموزش فیلمسازی در تهران و شهرستان ها از دیگر فعالیت های اوست.
حمیدرضا بیدقی، طراح، تصویرگر و نویسنده، حدود 30 سال سابقه فعالیت در این عرصه را دارد و در این مدت بیش از 200 کتاب را تصویرسازی کرده است. او همچنین به عنوان طراح پوستر، عضو هییت انتخاب و داوری با جشنواره های مختلف ازجمله فجر و سینماحقیقت همکاری کرده است.
وحید رونقی دانش آموخته رشته سینما در مقطع کارشناسی، گوینده، دوبلور، مجری و تهیه کننده رادیو و تلویزیون است. از فعالیت های او در این حوزه می توان به برنامه های «سینما آی فیلم»، «کافه فیلم»، «عید دیدنی»، «نقد سینما»، «مکث»، «تصویر زندگی» و «یه روز تازه» اشاره کرد.
سید کاظم میرزاده دانش آموخته رشته عکاسی، مستندساز، تصویربردار و تدوینگر است. وی مدیر پشتیبانی جشنواره گردشگری و چندین رویداد و همایش های مختلف است.
هیلا سادات جاوید دانش آموخته رشته سینما، وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی، پژوهشگر انتشارات حقوقی، مولف کتاب های حقوقی کاربردی و متخصص در امور قراردادها است.
پدرام پاک آیین دانش آموخته رشته حقوق و مدیر فرهنگی و رسانه ای است. او هم اکنون مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت و نماینده مدیران مسیول رسانه ها در هییت نظارت بر مطبوعات است. وی سابقه عضویت در شورای سردبیری روزنامه های جام جم و ایران و مدیرکلی نظارت و ارزیابی معاونت پارلمانی رییس جمهور، مدیرکلی فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی، مدیرکلی ارتباطات و اطلاع رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیرکلی مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ را در کارنامه خود دارد.
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی با همکاری موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران شناسی و با شعار «اقوام، ریشه ایران زمین»، 26 تا 30 اردیبهشت ماه 1403 در تهران برگزار می شود.
جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی در سه بخش اصلی، تجربی و جنبی برگزار می شود. بخش اصلی شامل فیلم های داستانی (کوتاه و بلند)، مستند، انیمیشن و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره می شود؛ بخش تجربی آثاری با موضوع و اهداف جشنواره را در برمی گیرد که برای روایت داستان از روش های غیرمعمول و جدید استفاده کرده اند؛ و بخش جنبی به آثاری اختصاص دارد که نتوانسته اند به بخش های رقابتی جشنواره راه پیدا کنند.
اسامی فیلم های سینمایی، فیلمنامه ها و دیگر آثار راه یافته به جشنواره به زودی اعلام می شود.
5757
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کمال تبریزی مدیران جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی کرد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کمال تبریزی مدیران جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی کرد"، کلیک کنید.