لزوم ترویج سبک زندگی صحیح و شبکه سازی مردمی برای حل مسایل اجتماعی

لزوم ترویج سبک زندگی صحیح و شبکه سازی مردمی برای حل مسایل اجتماعی

اسمارت تیم/مرکزی رییس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: ترویج سبک زندگی صحیح و شبکه سازی مردمی از جمله راهکارهای حل مسایل اجتماعی است.

محمد عباسی،امروز 15 اسفند در نشست با تشکل های مردم نهاد و گروه های جهادی استان مرکزی اظهار کرد: نکات خوبی در این جلسه مطرح شد که در نظام برنامه ریزی کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: افرادی که در گروه های مردم نهاد و جهادی خدمت می کنند انسان های ویژه ای هستند چراکه تمام نیت و عمل آنها در جهت خدمت به مردم است.

عباسی تصریح کرد: امروزه صحنه مبارزه دشمن با مردم ایران در حوزه اجتماعی است چراکه دشمن از جنگ نظامی و اقتصادی ناامید شده است. یکی از راهکارهای دشمن، ترویج فساد در جامعه است.

وی با بیان اینکه حل مسایل فرهنگی نیازمند زمان است، گفت: مسایلی مثل اعتیاد و تجرد از جنس فرهنگ است و با فکر و صرف زمان حل می شوند. ترویج سبک زندگی صحیح و شبکه سازی مردمی از جمله راهکارهای حل مسایل اجتماعی است.

عباسی با تاکید بر توانمندسازی سمن ها تصریح کرد: نظارت بر خیریه ها نیز امر لازمی است تا مردم به خیریه ها اعتماد و کمک کنند. زمان صدور و تمدید مجوز برای تشکل ها نیز باید کوتاه شود.

وی با بیان اینکه مطابق قانون، تکدی گری جرم است، گفت: متکدیان بعد از جمع آوری، باید در گرمخانه ها توانمندسازی یا درمان شوند. اینکه فقط برای آنها غذا و سرپناهی ایجاد کنیم و دوباره آنها را در جامعه رها کنیم اشتباه است.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور اضافه کرد: یکی از مشکلات ما این است که مجوز فعالیت تشکل ها را چند دستگاه مختلف صادر می کنند که باید اصلاح شود، مرجع صدور مجوزها، واحد شود تا ضوابط نیز مشترک شوند.

فرزاد مخلص الایمه، استاندار مرکزی نیز اظهار کرد: امروز نخستین و بزرگترین مرکز طراحی و تولید البسه ایرانی – اسلامی در اراک با سرمایه گذاری بخش خصوصی و حمایت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان افتتاح شد که بسیار اتفاق مبارکی بود.

وی با بیان اینکه رویکرد ممیزه دولت سیزدهم، رویکرد مردمی سازی است، افزود: دولت سیزدهم تلاش کرده این موضوع را که از اهداف و آرمان های نظام جمهوری اسلامی است، محقق کند و این مهم تنها با همکاری تشکل های مردم نهاد و جهادی محقق می شود.

مخلص الایمه با بیان اینکه در گام های آغازین حوزه مردمی سازی هستیم، گفت: پیوست مردمی سازی فعالیت ها و تشکیل هیات های اندیشه ورز مورد تاکید رییس جمهور است و آن را به جد پیگیری خواهیم کرد.

استاندار مرکزی اضافه کرد: تشکل های مردم نهاد و جهادی در بسیاری از موضوعات جلوتر از بخش های دولتی هستند. در حوزه های تصمیم سازی، تصمیم گیری، اجرا و نظارت همچنان نیازمند کمک شما هستیم.

در این مراسم، نمایندگان تشکل های مردم نهاد و گروه های جهادی به بیان دغدغه ها و مطالبات خود از دولت پرداختند.

پایان خبر اسمارت تیم

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "لزوم ترویج سبک زندگی صحیح و شبکه سازی مردمی برای حل مسایل اجتماعی" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "لزوم ترویج سبک زندگی صحیح و شبکه سازی مردمی برای حل مسایل اجتماعی"، کلیک کنید.