اشتراک ظرفیت های فناوری ایران و پاکستان موجب پیشرفت دو کشور می شود

اشتراک ظرفیت های فناوری ایران و پاکستان موجب پیشرفت دو کشور می شود

اشتراک ظرفیت های فناوری ایران و پاکستان موجب پیشرفت دو کشور می شود

رییس جمهور ایران امروز را کشوری پیشرفته و فناور توصیف کرد که می تواند با به اشتراک گذاشتن ظرفیت های متقابل با پاکستان گام های بلندی در تامین منافع و پیشرفت دو طرف بردارد.

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری اسمارت تیم، حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی سه شنبه شب به وقت محلی، در ادامه برنامه های دومین روز سفر به پاکستان، با حضور در دانشگاه کراچی، در اجتماع جمعی از نخبگان، فرهیختگان، فعالان اقتصادی و علمای مذهبی این شهر، دیدارها و رایزنی های صورت گرفته میان مقامات دو کشور در اسلام آباد را در راستای توسعه روابط اقتصادی، تجاری، فرهنگی، علمی و فناوری میان دو کشور سودمند و مفید توصیف کرد.

رییس جمهور با بیان اینکه روابط دو کشور فراتر از همسایگی، در تاریخ، تمدن، فرهنگ و اعتقادات مشترک دو ملت ریشه دارد و پیوندی ناگسستنی میان دو ملت ایجاد کرده است، افزود: ارادت دو ملت به شخصیت نامدار و نام آوری چون امام خمینی (ره) ناشی از روحیه خداخواهی، ضد استکباری و ضد استعماری ایشان است و مردم دو کشور امام راحل را مظهر خداخواهی، عدالت خواهی و شخصیتی می دانند که در مقابل زیاده خواهی نظام سلطه ایستادگی کرده و ملت بزرگ ایران را به پیروزی رسانده است.

رییسی همچنین اقبال لاهوری را شخصیتی با روحیه ضد استعماری، ضد استکباری، عدالت خواه، استقلال طلب و مورد احترام جهان اسلام و مردم کشورهای ایران و پاکستان توصیف و تصریح کرد: شخصیتی چون محمدعلی جناح نیز به دلیل برخورداری از همین روحیات و خصوصیات به نماد استقلال خواهی و ظلم ستیزی مردم پاکستان تبدیل شد و مانند سایر شخصیت های ضد استکباری و عدالت خواه مورد احترام و توجه مردم دو کشور و ملل مسلمان بوده و خواهد بود.

رییس جمهور با اشاره به پایبندی جمهوری اسلامی ایران به شعارها و آرمان های انقلاب اسلامی، از جمله آزادی و استقلال خواهی گفت: با وجود گذشت 45 سال از پیروزی انقلاب، مسیله آزادی قدس و احقاق حقوق ملت فلسطین همچنان مورد توجه و تاکید مردم ایران قرار دارد.

رییسی با بیان اینکه تصور و تلاش آمریکا و برخی کشورهای غربی در راستای امنیت آفرینی برای رژیم صهیونیستی با عادی سازی روابط با برخی کشورهای منطقه با شکست راهبردی مواجه شده است، افزود: اساس رژیم صهیونیستی بر ظلم و تجاوز قرار دارد؛ اشغال و تجاوز بر اساس هیچ کدام از نظامات بین المللی برای اشغالگر و متجاوز مشروعیت و مالکیت ایجاد نمی کند، چه اشغال یک روز باشد و چه 75 سال، به تصریح همه معاهدات بین المللی و نظامات حقوقی محکوم است و اشغالگر باید به سرعت اخراج، محاکمه و مجازات شود.

رییس جمهور مقاومت و ایستادگی را در برابر سازش و تسلیم، راهبردی به ثمر نشسته دانست و با اشاره به دستاوردهای مقاومت در برابر نظام استکبار و تجاوز و جنایات رژیم صهیونیستی تصریح کرد: راه حل رفع مشکلات جهان اسلام و جلوگیری از تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و ظلم های نظام سلطه وحدت و انسجام در امت اسلامی و پرهیز از تفرقه و جدایی است.

رییسی با اشاره به راهبرد امام راحل و رهبر معظم انقلاب برای حل مشکلات جهان اسلام از طریق وحدت، انسجام و مقاومت، از شکوه برگزاری راهپیمایی روز قدس امسال در همه امت اسلامی و همین طور گسترش آن به کشورهای غیر اسلامی و مشارکت انسان های آزاده گفت و افزود: رژیم صهیونیستی با وجود حجم بی سابقه جنایاتش در غزه تا امروز به طور کامل شکست خورده، زیرا نتوانسته است به هیچ یک از اهداف اعلامی اش برسد و در مقابل این مردم مظلوم و مقاوم غزه هستند که با مقاومت خود پیروزی را در این میدان نصیب خود کرده اند.

رییس جمهور جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در سوریه را ناشی از همین شکست و استیصال دانست و افزود: ملت ایران با پاسخ قاطع خود رژیم صهیونیستی را به شکل موثری تنبیه کرد.

رییسی با اشاره به بی عملی و ناکارآمدی سازمان های بین المللی مدعی دفاع از حقوق بشر و امنیت در جهان گفت: تلاش های برخی کشورها برای ملزم کردن رژیم صهیونیستی به توقف جنایاتش در غزه، بارها با حق وتوی آمریکا بی اثر شده و امروز سوال ملت های آزاده این است که آیا نباید نظامی عادلانه جایگزین این ساختار ناعادلانه شود که توانایی دفاع از مظلوم و نشاندن ظالم سر جای خود را ندارد!

رییس جمهور با تاکید بر اینکه تردید نداریم که نظمی عادلانه جایگزین نظم فعلی خواهد شد، افزود: اراده و خواست ملت های مسلمان و آزادی خواهان جهان تحت لوای انسجام و یکپارچگی برای آزادی قدس و پیروزی فلسطین حتماً محقق خواهد شد.

رییسی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به توافقات صورت گرفته میان ایران و پاکستان برای گسترش روابط در سطوح مختلف و هدف گذاری برای رسیدن حجم تبادلات تجاری به 10 میلیارد دلار در قدم اول، مرز بیش از 900 کیلومتری دو کشور را فرصتی ارزشمند برای توسعه، رفاه و رونق مناطق مرزی دانست.

رییس جمهور با بیان اینکه ملت ایران با وجود همه تحریم ها و فشارها، پیشرفت های بزرگی در عرصه های علمی، فناوری و اقتصادی داشته است، ایران امروز را کشوری پیشرفته و فناور توصیف کرد که می تواند با به اشتراک گذاشتن ظرفیت های متقابل با پاکستان گام های بلندی در تامین منافع و پیشرفت دو طرف بردارد.

رییسی با تاکید بر اینکه تجارت غیررسمی بین دو کشور باید به تجارت رسمی تبدیل شود، تحقق این هدف را نیازمند همکاری صمیمانه همه فعالان اقتصادی و تجار دو کشور دانست و از فعالان اقتصادی و تجار دو کشور خواست تلاش خود را برای بالفعل کردن ظرفیت های متقابل مضاعف کنند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اشتراک ظرفیت های فناوری ایران و پاکستان موجب پیشرفت دو کشور می شود" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اشتراک ظرفیت های فناوری ایران و پاکستان موجب پیشرفت دو کشور می شود"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه